Prodaja alata BSF Tools d.o.o.

Tim BSF Tools

BSF Tools d.o.o. sa sedištem u Beogradu je jedan od vodećih distributera servisne opreme i profesionalnih ručnih alata u Srbiji. Kvalitetnom ponudom alata za sve grane industrije, među kojima se ističu alati i oprema za servise i mehaničarske radionice, lakirnice i vulkanizere.

Kao generalni zastupnik i uvoznik alata nemačkog proizvođača Vigor, koji je u vlasništvu poznate nemačke firme za proizvodnju alata Hazet, BSF Tools je srpskom tržištu približio širok spektar alata i opreme ovog renomiranog proizvođača. Pored asortimana Vigor proizvoda, firma BSF Tools prodaje i alate firme Hazet, Ulja i maziva američke multinacionalne naftne kompanije CITGO, sve proizvode za servise i autoindustriju NORMFEST, profesionalne lampe i osvetljenje SCANGRIP, garažna oprema i sistemi za ulje APAC, industijski papiri CELTEX, dizalice Zavagli Santi – Eurolift, i auto hemije Carcos.

Cilj preduzeća je ponuditi kupcima celovitu uslugu, prodaju opreme za servise, ugradnju opreme u radionice, te servis alata iz prodajnog programa.